Friday, August 25, 2006

Äntligen!

Kamrater folkparkister dansbandslovers. Väntan har varit lång och svår, men nu kan ljuset i den kvalfyllda tunneln skådas. Alldeles för en liten stund sedan landades ett kontrakt på studio och snart kan ni se fram emot en skiva. I samma ögonblick som detta hände bildades också världens första skivbolag helt dedikerat åt revolutionär dansbandsmusik. "XPN Gramofon" är namnet på detta bolag som förväntas utvecklas segerrikt. Därmed har den Marxist-Buggistiska rörelsen tagit ännu ett avgörande steg i sin utveckling. Detta steg kan inte underskattas utan måste ses som helt avgörande ur såväl ett nationelt som internationelt perspektiv.

"Vi inom den internationella Marxist-Buggistiska rörelsen är mycket glada över denna utveckling och kan nu gå mot en ljusnande framtid", säger Björn Jägesten ombudsman för Ung vänster Göteborg Bohuslän.

"Som vi har väntat! Detta är det bästa som kunnde hända. Nu kan den Marxist-Buggistiska folkrörelsen äntligen få ett språkrör att nå till de breda massorna med" Jonas Kårlin, Vårdbiträde.

För en radikal Marxistisk folkrörelse är självfinansiering mycket viktigt. Endast genom detta kan vi bryta beroendet av den monopolkapitalistiska storfinnansen och sätta upp starka motmakter som på allvar kan utmana den den fria marknadens kulturhegemoni. Nooshi Dadgostar förbundskassör Ung-vänster.

"I skenet av den senaste tidens internationella utveckling, kan inte behovet av en internationell kulturell vänstervriden utveckling underskattas. Lazze Ohlyz leder denna utveckling och deras vinster är också den internationella radikala kulturrörelsens vinster. Detta är extra viktigt att ta upp nu med tanke på Israels lagvidriga angrepp på libanon". Thaher Pelaseyed Blogg skribent.

Detta är endast ett fåtal av de röster som upskattande utalats sig kring det faktum att Lazze Ohlyz Marxist-Leninistiska Dansbands duo nu alltså ger ut en skiva.

1 comment:

Johan Persson said...

Inte en dag för tidigt!